top of page
(J)ägarens val
Emellanåt tar Pivo in mitt egenskjutna vilt, godkänt för servering. Vi tar hand om hela djuret och erbjuder olika styckdetaljer på en griffeltavla inne på Pivo. Väldigt uppskattat av våra gäster.
Läs mer
BOKA BORD
Förrätter
KRONHJORTSTARTAR
schalottenlök | rosmarin pesto | getostkräm | pinjenötter | mejram
190
BÄVERTERRIN
smörstekt svamp | rågbrödschips | rårörda vinbär | syrad shiitake
215
RÖKT GETOST
fikon | syrad shiitake | timjan vinaigrette | ruccola
165
VILTBRICKA
KOCKENS VAL AV BLANDADE CHARKUTERIER SAMT BRÖD
215/325
Huvudrätter
KRONHJORTFILÉ
smörad svampsås | potatisfondant | pärllök | romanescokål
445
LÅNGBAKAD VILDSVINSKARRé
rostad äppelsky | sötpotatispure | senapsslungad salladskål | friterad jordärtskocka
265
TJUVJAKT - RYGGBIFF
smörad svampsås | potatisfondant | pärllök | romanescokål
375
KRONHJORTSTARTAR
schalottenlök | rosmarin pesto | getostkräm | pinjenötter | mejram | fritterad jordärtskocka
295
MUSTIG FISKGRYTA
kvällens fisk | skaldjurssås | fänkål | syrad palsternacka | potatis | krutong
325
HELSTEKT DUVA
duva | morot | lök | dragonsås | potatis
315
ROSTAD KÅLRABBI
fänkål | linsrisotto | parmesan | syrad romanescokål | pärllök
225
Desserter
CHOKLADGLASS MED APELSIN
syltade apelsiner | chokladkaka | apelsin och kanelsås
115
VANILJKAKA MED PÄRON
päronkompott | karamell | vaniljkaka
115
PIVO's SÖTSAK
kökets val av sötsak
65
NORDISKA OSTAR
serveras med fröknäcke och marmelad
1 BIT 65 | 3 BITAR 165
A la carte tar julledigt
och lämnar plats för Julbord
från och med onsdagen den 15: november
bottom of page